Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο ELINA θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε επισκέψεις και εκδρομές στα πολλά αξιοθέατα που βρίσκονται στις γύρω περιοχές.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου ELINA θα σας πληροφορήσει σχετικά με τα αξιοθέατα και τις επισκέψεις που επιθυμείτε να κάνετε καθώς επίσης οργανώνει εκδρομές σε προορισμούς όπως: Οι Παξοί, η Κέρκυρα, η Λευκάδα, στο μοναστήρι του Γηρομερίου, στην Πάργα κ.α.

Δραστηριότητες στο ξενοδοχείο

Η περιοχή είναι ιδανική για trekking και για ποδηλασία. Με τα mountain-bike μπορείτε να φθάσετε στο φυσικό πάρκο που βρίσκεται στο βάθος της κοιλάδας του Καραβοστασίου. Μπορείτε να φθάσετε στην κορυφή του λόφου, που δεσπόζει πάνω από την παραλία του Ξενοδοχείου, με ένα σύντομο trekking και να δείτε τα μνημεία της αρχαίας πόλης του Δυμοκάστρου (400 πΧ) όπως επίσης μπορείτε να φθάσετε, οδικός, σε λίγη ώρα στον μυθολογικό ποταμό Αχέροντα. Από εκεί ξεκινάτε μία περιπατητή διαδρομή δίπλα στα παγωμένα νερά, με σημεία που θα τα διασχίσετε κολυμπώντας και άλλα με βάρκες (rafting).

Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται μουσικές βραδιές καθώς  επίσης και τμήματα aqua-gym!